آبگوشت لوبیا سفید یا تحفه کاشان!

Abgoosht-LoobiaSefid-001-graphicshop-ir

آموزش آشپزی و مهارت در این رشته از دغدغه‌های مهم بانوان ایرانی و سایر اقصی نقاط جهان است  یقیناً دست یابی به تکنیک‌های طبخ آسان و تولید غذای لذیذ با کمترین مواد از آرزوهای هر فرد در روی زمین است. هنرآنلاین قصد دارد تا با همکاری سایر وبلاگهای آشپزی، شما را با آخرین تحولات دنیای آشپزی ایران و جهان و بخصوص آشپزی سنتی ایران و سایر ملل جهان آشنا ساخته و در این راه شما را یاری نماید.

آبگوشت لوبیا سفید یا تحفه کاشان!

همه دوستان و هموطنان با شنیدن اسم آبگوشت شاد شده و آب در دهانشان جمع می‌شود. این مطلب وقتی با سلیقه اهالی خونگرم کاشان تلفیق شود و پای یکی از حبوبات پرفایده مثل لوبیا سفید به میان بیاید دوچندان خواهد شد! بعنوان یک ایرانی اصلاً به حضور لوبیا سفید در ابگوشت فکر نکرده بودم! شما چطور؟

آشپزی و آماده سازی آبگوشت لوبیا سفید کاشان برای شما دلپذیر و به یادماندنی است و تجربه این کار بسیار هیجان برانگیز و به یادماندنی خواهد بود. با ما همراه باشید!

Abgoosht-LoobiaSefid-001-graphicshop-ir

 Abgoosht-LoobiaSefid-002-graphicshop-ir
 دشواری تهیه : معمولی  زمان تهیه : 90 دقیقه  تهیه برای : 4 نفر

مواد لازم برای تهیه آبگوشت لوبیا سفید (کاشان)

لوبیا سفید ۲۰۰ گرم
گوشت گوسفند با استخوان ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت لوبیا سفید (کاشان)

لوبیا را از شب قبل خیس خورده است، با گوشت، پیاز چندقاچ و دو لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. در این حالت کف روی آن را بردارید. سپس رب گوجه فرنگی و ادویه جات را با مقداری روغن تفت داده به آبگوشت اضافه نمایید و شعله را ملایم کرده، اجازه دهید تا مواد کاملا پخته و آبگوشت لعابدار شود. زمانی که آبگوشت به تعداد نفرات شد، آن را از روی شعله برداشته به همراه ترشی و پیاز سرو کنید.

این مطلب را هم ببینید
آبگوشت گندم و مراحل آشپزی آن!

این مطلب را به اشتراک بگذارید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته بندی مقالات

دعوت به همکاری

مجله آرت پیکو (کتاب هنر و فناوری) از تمامی علاقه‌مندان و صاحبان قلم برای ارسال مطالب مفید و مرتبط دعوت به همکاری می‌نماید تا مقالات را با نام ایشان منتشر سازد. ما تمامی افراد جامعه به خصوص هنرمندان، دانشمندان، دانشجویان و دانش‌آموزان را صاحبان این رسانه می‌دانیم.