[dropcap]خانه[/dropcap] آموزش آشپزی و مهارت در این رشته از دغدغههای مهم بانوان ایرانی و سایر اقصی نقاط جهان است یقیناً دست یابی به تکنیکهای طبخ آسان و تولید غذای لذیذ با کمترین مواد از آرزوهای هر فرد در روی زمین است. هنرآنلاین قصد دارد تا با همکاری سایر وبلاگهای آشپزی، شما را با آخرین تحولات دنیای آشپزی ایران و جهان و بخصوص آشپزی سنتی ایران و سایر ملل جهان آشنا ساخته و در این راه شما را یاری نماید.
آبگوشت مرغ، از رؤیا تا واقعیت!
خیلی از دوستان و هموطنان با شنیدن اسم آبگوشت شاد شده و آب در دهانشان جمع میشود امّا شاید وقتی از جایگزینی گوشت مرغ با گوشت قرمز مطلع شوند کمی دلخور بشوند! اما نگرانی آنها کاملاً بی مورد است!
خیلی از دوستان و هموطنان با شنیدن اسم آبگوشت شاد شده و آب در دهانشان جمع میشود امّا شاید وقتی از جایگزینی گوشت مرغ با گوشت قرمز مطلع شوند کمی دلخور بشوند! اما نگرانی آنها کاملاً بی مورد است!.

Abgooshtemorgh-honaronline-net
دشواری تهیه : آسان | زمان تهیه : ۶۰ دقیقه | تهیه برای : ۲ نفر |
مواد لازم برای تهیه آبگوشت مرغ |
|
---|---|
گوشت مرغ | ۳۰۰ گرم |
لپه | ۱ پیمانه |
سیب زمینی درشت | ۱ عدد |
پیاز خرد شده | ۱ عدد |
دارچین و زنجبیل | ۱ قطعه از هرکدام |
برگ بو | ۲ برگ |
کرفس | ۱ ساقه کوچک |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه آبگوشت مرغ
- کافیست تمام مواد نام برده را با هم روی حرارت گذاشته تا پخته شود و پس از پخته شدن برگ بو و دارچین و زنجبیل را از داخل غذا در آورده و دور بیندازید.
- برای اینکه این غذا غلظت مناسب پیدا کند مقداری از سیب زمینی را له کرده و در آبگوشت بریزید.
- میتوان از رب گوجه فرنگی و یا لیمو عمانی به عنوان چاشنی استفاده کنید.